Gratisbodyscanning.dk
   
☎ 29 76 38 18

Velkommen til Bodychallenge

Ønsker du at ændre dit spejlbillede, en sundere livsstil med lavere fedtprocent, en fastere krop, øget muskelmasse og mere energi? – så har du nu muligheden for at få et rigtig effektivt skub i den rigtige retning.
Hos os får du støtte, motivation og den helt rigtige plan, så du kan opnå FANTASTISKE RESULTATER!

Du får masser af inspiration til en sundere livsstil – det behøver ikke at være svært at ændre vaner og opnå fantastiske resultater!

Start eventuelt sammen med en ven/veninde/kollega, familiemedlem etc., som du vil udfordre. Er der ingen, der tør tage imod din udfordring, så vil der være et helt team af andre deltagere, som du kan konkurrere med!

FAKTA OM FORLØBET
  • Infomøde tirsdag den 8. januar kl. 17.00 i WellnessCenter i Waves, Waves Shoppingcenter, Over Bølgen 2A 1. sal, 2670 Greve
  • Vi mødes herefter tirsdag den 15. januar, tirsdag den 22. januar, tirsdag den 29. januar, tirsdag den 5.  februar, tirsdag den 12. februar (afslutning) kl. 18.00 samme sted.
  • Du får din egen personlige vejleder
  • Du får en professionel kropsanalyse hver gang med en TANITA Scanner, som endda giver dig en udskrift af dine tal. Det giver dig mulighed for at følge udviklingen i din krop
  • Du får ernæringsvejledning og support
  • Anerkendelse og præmier til de 3 vindere
Aldersgrænse min. 18 år

Vi arbejder med at sammensætte den daglige kost med Herbalifes kosttilskud.
Det eneste du betaler for, er den mad du spiser. Det betyder at den mad, du skal have hos købmanden, skal du selv betale og hvis du skal have nogle af de shakes, proteinbarer eller andet vi anbefaler, så skal du naturligvis selv bestille og betale det.

Der vil være en konkurrence med præmier til de 3 deltagere, som har de bedste reultater. Man skal være til stede for at modtage præmien, ellers går den til næste i rækken.

EFTER BODY CHALLENGE
Er du seriøs, vil du efter denne challenge få mulighed for at fortsætte enten på et nyt hold eller individuelt hos din vejleder.

Tilmeld dig vores infomøde

Tirsdag den 8. januar kl. 17.00 

Du får ikke en automatisk bekræftelse, men vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Skriv i beskedfeltet, hvorvidt du ønsker at deltage sammen med en ven/veninde og pågældendes navn.
Har du en coach i forvejen, så skriv venligst pågældendes navn.

Kontaktpersonen i formularen er dig.

OBS! 
Er du interesseret, men har ikke mulighed for at deltage denne dag, så skriv det, så kontakter vi dig og finder en løsningsmiley
Kontaktperson: *
Postnummer: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Herbacare I/S, Tværager 56 & WellnessCenter i Waves, Over Bølgen 2A 1. sal, 2670 Greve Tlf.: 29763818